Behöver du nya spelutmaningar?

Behöver du nya spelutmaningar?

Även om vi alla älskar Wordfeud, kan du ibland behöva lite luftförändring. Är du fast i ett Wordfeud-spel med din moster, eller vinner du ständigt din flickvän utan några problem? Då kommer vi hit 3 alternativ för dig som är trött på Wordfeud och behöver nya utmaningar.

Ruzzle

I Ruzzle verkar det vara den som hittar de flesta orden på två minuter. Både du och din motståndare erbjuds 16 olika bokstäver, varav du borde skapa så många olika ord som möjligt. I Ruzzle kan du utmana dina vänner eller slumpmässiga människor, och spelet är utmanande eftersom det sker i tid. Spelet är tillgängligt på 12 olika språk, inklusive svenska, och kan hämtas från App Store och Google Play.

Gräl

Spelet Quarrel kombinerar strategi med stavning i tid. I spelet måste du invadera en motståndares armé genom att skapa ord snabbt och uppfinningsrikt. Antalet bokstäver och därmed poäng du har har en inverkan på kvaliteten på din egen armé i striderna, och på det vinner båda de bästa strategierna för worddanner. Spelet är utmanande eftersom det kombinerar ordformation och strategi, och det äger även rum på engelska. Då behöver du mer utmaning än Wordfeud kan ge, Quarrel är värt att kasta in.

WOW-Word

WOW-ord är ett online gratis spel som kan spelas från vilken typ av dator som helst. Spelet letar efter vissa specifika ord eftersom det är din uppgift att gissa. I spelet kommer du att presenteras med några olika bokstäver, som du måste rita linjer för att bilda ordet som passar in i de tomma rutorna. Spelet har många utmanande nivåer och finns på Spelsa.se.

Kom alltid ihåg att när du laddar ner gratis spel på nätet är det en bra idé att skydda din dator! Man kan lätt hitta felfilen av misstag eller trycka på en felaktig ”annons” och plötsligt invaderas datorn av virus. Lyckligtvis kan du enkelt förhindra detta genom att installera antivirusprogrammet Mackeeper på din Mac. Programmet rensar din Mac för oönskade saker och erbjuder även säkerhetskopierings- och krypteringsfunktioner så att inga viktiga filer går förlorade om olyckan ska vara ute.

Om du har en Windows finns det också många bra antivirusprogram, inklusive Norton och Avira. Det är alltid viktigt att hålla datorn väl skyddad så att det inte slutar att du plötsligt inte kan spela längre.